A fotóművészet sok dologra képes, de mindenre azért sajnos nem

Anno sok pénzt kifizettünk azért egy fotósstúdiónak, hogy kiszálljanak a cégünkhöz, és körbefotózzák a székhelyünket, hogy ezáltal vonzónak tűnjünk. Szép képek készültek, de a lényegen nem változtatott: hiába tűntünk a képeken profiknak, és tűnt minden szempontból bizalomgerjesztőnek a környezet, a vevőkörünket csak az érdekelte, hogy Budapesten legyünk, és amíg nem voltunk, valamiért kétségeik voltak irányunkba.

Ekkor rákerestem erre: hogyan fekszenek a székhelyszolgáltatás budapest árak? Pont ezeket írtam be tényleg, még meg is van az előzménytörténetben: ” székhelyszolgáltatás budapest árak “. És akkor megtudtam, hogy van sokkal jobb módja is ennek! A link, ami a szekhelyszolgaltatas24.hu-ra mutat, elvezet benneteket is arra a helyre, ahol segítenek budapesti székhelycímet létesíteni mindenkinek, jók náluk az árak, és ez egy sokkal komplexebb székhelyszolgáltatás ráadásul, mint ami csak egy ígéretes címet és ott egy hivatalos cégtáblát takar!

Nem kell nekünk külön adminisztrációt sem fenntartani amiatt, ahogy nem azon településre érkeznek innentől a leveleink, hivatalos küldeményeink, ahol dolgozunk. Ezt is biztosítják! Természetesen szerződés szavatolja, hogy a másik szerződött fél tulajdonában lévő ingatlanban létezhetünk cégként, ami ellenőrizhető a hatóságok számára, kényszerintézkedéseket is tűrnek, megfelelő jogi háttérsegítséggel, ami miatt érthető: sokan, sokféle indokkal bízzák inkább meg őket ahelyett, hogy saját ingatlanban létesítsenek céget. Nem foglalhatók le soha személyes ingóságaink sem, ha bármi kár ér bennünket, stb.

Ők egyébként óriási tapasztalattal rendelkező szolgáltató, ezért nem csak budapesti székhelyszolgáltatásban utaznak, hanem mondjuk IPA-mentes hasonló szolgáltatásban is! Mindenkinek ajánlom, akinek székhelygondjai vannak esetleg. A fotós szolgáltatás is hasznos cégünk vonzóvá tételében, de ne a székhelyünket akarjuk bemutatni így. Mi már kipróbáltuk: semmi értelme!