A fotózás eszembe juttatta, hogy fontos az autókarbantartás

Már jó ideje szeretek fotózni, igaz, ez inkább csak hobbi. Hivatásos fotósként megélni nem egyszerű, ahhoz tényleg nagyon egyedinek kell lenni, vagy nagyon profinak. De azért próbálkozom, hogy minél rendhagyóbb, speciálisabb módon közelítsek meg egy-egy témát, amit a fotóssuliban kapok.

A legutóbb például az autók témakörét kaptam a tanáromtól, az egyik feladat kapcsán. Más megkötés nem is volt, teljesen rám lettek bízva a részletek. Arra gondoltam, hogy rosszul karbantartott autókat és alkatrészeket fogok fotózni. A csavar az lesz a dologban, hogy kitűnő állapotú autókat és alkatrészeket is le fogok fényképezni. El is mentem az öcsém autószerelő műhelyébe, tudtam, hogy ott aztán mindent fogok találni. Azt is tudtam, hogy ő a Shell | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból termékeit használja, és nem csak az olajokat, hanem az autóápoláshoz szükséges eszközöket is innen rendeli.

A minőség sokat számít

Egy kicsit meglepődött az autók és motorolajok iránti érdeklődésemen, de azért elkezdte mutogatni a dolgokat az Olajwebshop.hu oldalán. Javasolta, hogy kicsit olvassak is utána a dolgoknak a weboldalon, mert úgy hitelesebben tudom megközelíteni a témát. El is olvastam néhány cikket az Olajwebshop.hu magazinjában, és igazán érdekesnek találtam őket. Az olajok kapcsán az öcsém megmutatta, hogy milyen egy nem megfelelő anyaggal kezelt motor. Ezután, azt is megmutatta, hogy egy Shell | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból rendelt termékkel, hogyan néz ki. Hát látható volt a különbség, nem is kicsit. Az oldalon is olvashattam a megfelelő kenőanyag, olaj fontosságáról, de élőben látni, nos, elég hatásos volt.

Ezt követően kipróbáltam az Olajwebshopból rendelt autóápoló szereket és eszközöket is. Nagyon jó volt velük dolgozni, a bőr, az üveg és a kárpit is pillanatok alatt megtisztult. Nem csodáltam, hogy az öcsém mindig innen rendeli a karbantartáshoz és ápoláshoz használatos eszközöket. A Shell | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból árucikkei között, az én autómhoz is megtaláltam a megfelelő motorolajat. Meg is kértem az öcsémet, hogy rendelje meg nekem. Közben, persze készítettem a fotókat serényen, és így mind a leápolt, mind az elhanyagolt sorozathoz sok képet tudtam készíteni.

Amikor bemutattam a képeket a fotóssuliban, mindenkinek nagyon tetszettek. Természetesen, főleg a leápolt szekciónak volt sikere, mindenki kérdezgette, hogy honnan rendeli az öcsém az autókarbantartáshoz és ápoláshoz használt eszközöket. Mondtam, hogyha megfelelő olajat keresnek, akkor a Shell | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból termékeit ajánlom. Az autóápoláshoz, pedig az Olajwebshop.hu tisztítószereit és eszközeit tudom javasolni.

Bár, csak egy egyszerű fotós feladatnak indult, sok mást is tanultam. Előtte nem sokat foglalkoztam az autókkal, még nagyon a sajátommal se. De ahogy láttam, hogy milyen szörnyű állapotba kerülhet az autó és az alkatrészek, rájöttem, hogy ezzel tényleg foglalkozni kell. Az Olajwebshop.hu oldalán nagyon sok hasznos dolgot olvastam, és az is biztos, hogy mostantól a Shell | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból termékeiből fogom választani az motorolajat.