A fotózás közben történt gumiabroncs keresés esete

Nagyon szeretek fotózni, ez az egyik szenvedélyem. Legyen szó bármilyen témáról, én nagyon szeretem egy képen visszaadni a valódi hangulatát. Úgy döntöttem nemrég, hogy szeretném fejleszteni a fotós képességeimet, ezért mindenféle feladatokat találtam ki magamnak. Minden napra más témát határoztam meg, amit fotóznom kell. Mivel szerettem volna kilépni a komfortzónámból, tényleg a legváltozatosabb dolgokban gondolkodtam, az egyik napra feladatként például a gumiabroncsok fotózását jelöltem ki magamnak. Ez onnan jutott eszembe, hogy amikor a kereső képei között nézelődtem, hogy ihletet kapjak, felugrott egy reklám. Először igen csak bosszantott, hogy már az ember a képek között sem nézelődhet nyugodtan, de aztán elég érdekesnek találtam a dolgot. Úgy döntöttem, kicsit jobban utána olvasok.

Mikor rákattintottam a hirdetésre, a https://gumidiszkont.hu oldalán találtam magam, ami tulajdonképpen egy óriási gumiabroncs kereső. Van egy profi kereső ezen az oldalon, ahova beírva a legfontosabb tudnivalókat például az autónkról, ki fogja dobni, hogy melyik is lenne nekünk a megfelelő gumiabroncs szett. Nekem ugyan nincs szükségem jelenleg az autómhoz új gumiabroncsokra egyelőre, ennek ellenére érdemesnek tartottam, hogy kicsit informálódjak az egészről a jövőre való tekintettel.

Láttam, hogy elég jó árban vannak a dolgok, nyilván már ez is szimpatikus volt. Tudom, fontos nagyon a minőség, főleg ha egy gumiabroncsról beszélünk, de nem vagyok álszent. Nekem is, mint mindenki másnak is, az is fontos, hogy lehetőleg azért minél jobban kímélje a pénztárcámat egy ilyen kiadás. Olvastam azt is, hogy van házhoz szállítási lehetőség 1690 Ft / gumiabroncs darabáron. Ha dél előtt rendeljük meg az általunk kiválasztott terméket, akkor akár másnap nálunk is lehet. Ha nem sikerül a rendelés dél előtt, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen 2 munkanap alatt is megtörténhet a kiszállítás. Ennek az ideje megnőhet az ún. főszezonban, vagyis értelemszerűen akkor, mikor évszakváltás történik, és időszerűvé válik a gumiabroncsok cseréje.

Található a https://gumidiszkont.hu oldalán egy blog is, ahol a gumiabroncsokkal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni. Ugyan nem mondom, hogy ez a téma annyira lázba hoz, mégis kicsit bele akartam olvasgatni a cikkekbe, hátha találok valami új és hasznos információt. Hát azt kell mondjam, új információ az akadt bőven. Például egy érdekes gondolatmenetet olvastam a jövőbeli lehetséges önfelfújó gumiabroncsokról is, amiről még sosem hallottam ezelőtt.

A weboldal tetején van egy telefonszám és egy e-mail cím, ezek az ügyfélszolgálat elérhetőségei. Mivel nekem is volt kérdésem, amire nem találtam meg a választ az oldalon, fel szerettem volna hívni őket. Néhány csörgés után fel is vették nekem, és nagyon segítőkész volt az ügyfélszolgálatos hölgy. Mint kiderült, a kérdésemre megvan a válasz a weboldalon is, csak nem voltam elég körültekintő az olvasással kapcsolatban, így elég kellemetlenül éreztem magam. De a hölgy megnyugtatott, hogy ez bárkivel előfordulhat, és hogy ők azért vannak, hogy válaszoljanak a kérdéseinkre. Összességében nagyon meg voltam elégedve a https://gumidiszkont.hu webáruházával, még úgy is, hogy nem rendeltem gumiabroncsokat tőlük! Nagyon vevőközpontúak és profik a szakmájukban. Nem hiába, egy több, mint 19 éve gumiszereléssel és értékesítéssel foglalkozó cégről beszélünk, akiknél több, mint 30 000 féle gumiabroncs közül lehet választani. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer a fotózásnak köszönhetően fogok rátalálni egy gumiabroncsok értékesítésével foglalkozó cégre, akik ráadásul ennyire profin űzik a tevékenységüket.