A fotózást új szintre emeltem a nyomtatoalkatresz hu segítségével

Ugyan fotós nem vagyok, de hobbi szinten szenvedélyesen szeretek fényképezni. Sőt, mostanában a barátaimról is szoktam portrékat, illetve imázsfotókat készíteni. Nagyon szokták szeretni a végeredményt. Hogy még menőbb pózokat próbálhassunk ki, a legtöbbször a netről inspirálódom. Azokat a képeket pedig, amelyek tetszenek, magammal is szoktam vinni kinyomtatva a fotózásokra.

A nyomtatoalkatresz hu nagyban megkönnyíti a keresést

Mivel azonban a sok kiváló kép közül elég nehéz a választás, előfordul, hogy kicsit túltolom a nyomtatást. Ez történt nemrég is. Annyi fotót kinyomtattam már, hogy kifogyott a patron. Sebaj!- gondoltam. Majd a nyomtatoalkatresz hu oldalának segítségével megoldom a problémát. Így is történt. Miután felmentem a weboldalukra, beírtam a keresőbe a nyomtató típusát, így ki is dobta a rendszer azokat a patronokat, melyek biztosan jók a nyomtatóhoz. De nemcsak azokat a terméket jelenítette meg, hanem az adott patronhoz kapcsolódó, releváns termékeket is, illetve az összes olyan készüléket, melyek kompatibilisek az adott termékkel.

Fotópapírokból sincs hiány

Aztán gondoltam egyet és a nyomtatoalkatresz hu zseniális kínálatán felbuzdulva rendeltem fotópapírokat is. Hiszen azokra nyomtatva szinte pontosan ugyanolyan jók a képek, mintha elő lennének hívatva. A fotópapírok több csoportosításban fedezhetőek fel a nyomtatoalkatresz hu virtuális polcain: megtalálhatóak márkánként is (Epson, HP vagy pedig egyéb márka szerint), valamint aszerint is, hogy tintasugaras vagy lézeres nyomtatóhoz használhatóak-e. Ennek rendkívül örültem, hiszen így – a tintapatronokhoz hasonlóan – a fotópapír vásárlással sem lehet mellélőni.

Kiegészítő termékek is felfedezhetőek a palettán

És hogy mi a helyzet a nyomtatoalkatresz hu további termékeivel? A tonerek és a tintapatronok mellett megtalálhatóak az egyéb lézerkellékek, az említett fotópapírok és a festékszalagok, valamint a faxfilmek is. Bevallom töredelmesen, fogalmam sem volt róla, hogy ez utóbbiak mégis mit takarnak. Ezért nyomozásba kezdtem a nyomtatoalkatresz hu segítségével. A dob fixálók szintén márkák szerint kerülnek megjelenítésre, illetve adott márkán belül az egyes termékek is helyet kaptak. A dob felelős a képek előhívásáért, a tonerbe építve található meg.

A rendelés percek alatt véglegesíthető

A nyomtatoalkatresz hu weboldalán nemcsak a keresés, de a rendelés is roppant egyszerű. Miután kiválasztottuk a megvásárolni kívánt termékeket, jöhet a kosárba helyezés. Itt érdemes még egyszer megnézni, hogy biztosan megfelelő-e a típus, valamint stimmel-e a mennyiség. Ha ez is megvan, már csak a fizetési és a szállítási módok közül kell körültekintően választani. A szállítás most visszavonásig ingyenes. Ha munkaidőben – tehát 8 és 17 óra között – nem érünk rá, akkor érdemes GLS csomagpontra kérni a szállítást, hiszen ott hosszabb nyitvatartási idővel számolhatunk. Ha viszont otthon kényelmesebb átvenni a csomagot és az említett időintervallumban amúgy is házon belül tartózkodunk, kérjük a házhozszállítást! Mindkét esetben a GLS futárszolgálat végzi majd el a feladatot.

A nyomtatoalkatresz hu természetesen visszaigazolja a rendelést és arról is üzenetet küld, amikor sikerült feladni a csomagot. A GLS pedig a szállítás napjának reggelén e-mailben tájékoztat minket arról (egy 3 órás idősáv megadásával) hogy mikorra várható a kézbesítés. Az e-mail a futár közvetlen telefonszámát is tartalmazza, így probléma esetén lehet neki telefonálni.

Az én rendelésem roppant hamar megérkezett, és az inspirációs fotók készítése mellett elkezdtem bizonyos képeket fotópapírra is előhívatni. Csodás végeredményt hozott! Remélem, a barátaimnak is tetszeni fognak az elkészült képek. Hiszen nemcsak a saját véleményem, de az övék is rendkívül meghatározó.