A LolMarkt.hu segít megvalósítani vicces ajándékötletem

Általános iskolás korom óta az egyik kedvenc hobbim a fotózás. Mostanra pedig már egy fotós sulit is elvégeztem. Főleg tájképeket szeretek készíteni, amiket egy helyi, főleg turisták által látogatott bolt árusít is. De természetesen másfajta képeket is gyakran készítek, pl. én vagyok a családi és baráti rendezvények “hivatalos” fotósa is.

Van egy baráti társaságunk, akikkel pontosan számon tartjuk, mióta járunk össze a Balatonra egy közös nyaralásra. Az első nyaralás idén pont öt éve volt, ezért úgy gondoltam, ajándékkal lepem meg a társaság tagjait. Az elmúlt öt év fotóiból kiválasztottam mindenkiről egyet, ami nem éppen előnyös ábrázolás róla. A tervem pedig az, hogy ezeket pólókra nyomtatom meglepetésként. (Természetesen magamnak is csinálok egyet.)

A képek kiválogatása viszonylag hamar megvolt, már csak találnom kellett egy helyet, ahol az ötletemet meg is tudják valósítani. Internetes keresgélés közben akadtam rá a LolMarkt.hu oldalra. Szerintem ez lesz a megoldás!

Vicces pólók minden mennyiségben

A LolMarkt.hu alapvetően egy vicces pólókat árusító webshop. Pólóik valóban humoros, szuper, prémium minőségű ruhadarabok, ráadásul a rajtuk megjelenített vicces ötletek kifejezetten eredetiek.

Az online bolt főoldalán különböző szállításhoz és kapcsolatfelvételhez kapcsolódó infók mellett azonnal megnézhetjük az oldal legújabb termékeit, valamint azt is megtudhatjuk, melyek a legnépszerűbb pólók. Emellett találunk még egy egyszerű ajándékkereső felületet is, ami segít abban, hogy gyorsabban megtaláljuk azt, amire szükségünk van. Itt beállíthatjuk, kinek keresünk pólót (a “mindegy” lehetőség mellett kilenc egyéb kategóriából választhatunk). Továbbá megadhatjuk azt is, milyen alkalom tiszteletére szeretnénk vicces pólóval meglepni a kiválasztott személyt (pl. születésnap, legénybúcsú, anyák napja stb.).

A LolMarkt.hu főoldalán szerepel az az 5 kategória is, amelyek a legnépszerűbb pólóikat rejtik. Itt például olyan címkék vannak, mint “filmes” vagy “mémes”. Az oldalsávot megnyitva pedig további szűrőlehetőségeket találhatunk, illetve egyéb webshopok esetében fontos dolgokról tájékozódhatunk, mint például a vásárlási és szállítási feltételek vagy a gyakran feltett kérdések.

A LolMarkt.hu saját ötlet alapján is készít pólókat

A LolMarkt.hu oldalon tehát lehetőségünk van vicces pólókat választani a bolt saját tervezésű kollekcióiból is. Emellett azonban vállalják pólók nyomtatását saját ötlet alapján is, illetve segítenek abban is, ha egy saját fotódat szeretnéd pólón viszontlátni.

Ha olyan pólót szeretnél készíttetni, ami tényleg a saját ötleted, felveheted a kapcsolatot az üzlettel e-mailben, vagy akár személyesen is felkeresheted őket. Attól sem kell félned, hogy van egy király ötlet a képzeletedben, de nincs meg a tehetséged ahhoz, hogy megrajzold. A LolMarkt.hu képzett grafikusai ugyanis készséggel állnak rendelkezésedre az ötleted kivitelezésében.

Saját tervezésű grafikus póló mellett saját fotót is tervezhetsz pólóra, a LolMarkt.hu munkatársai pedig elintézik, hogy az adott fénykép pólóillusztrációként élje tovább az életét.

A villámgyors szállításnak köszönhetően hamar kézhez kapod a pólókat

LolMarkt.hu

A LolMarkt.hu oldalra beérkezett megrendeléseket villámgyorsan: 1-2 napon belül kiszállítják, így nem kell sokat várnod arra, hogy egy menő és humoros (akár saját tervezésű) pólóval vonhasd magadra a tekinteteket. A szállítást a GLS segítségével oldják meg, a szolgáltatás ára 1190 Ft, illetve 10 ezer forintos vásárlás fölött ingyenes.

Ha pedig inkább személyesen lennél jelen a póló elkészülésekor, bemehetsz az egyik boltba személyesen is. Itt azonban fontos, hogy előre nem tudsz rendelni, de ott megvárhatod, amíg elkészül a ruhadarab. (Ha a cég saját mintái közül választasz, ez mindössze 2-3 perc.) A LolMarkt.hu országszerte 12 üzlettel rendelkezik, ezeknek listáját és pontos helyét a weboldalon szintén megtalálhatod.

Én szerintem gyorsan indulok is pólót csináltatni!