Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés

A művészek mindig is egy más réteget képeztek a társadalomban, nincs ez másként a fotósokkal is, hiszen mi is művészek vagyunk. Nagyon sokan alkotói válságba kerülünk, melyből csak egy kiút létezik: az alkohol. Sajnos nem mindenki tud önmagától felépülni és egyre mélyebbre ássa magát a gödörben. Ekkor kell beismerni az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés szükségességét. Nem csak magunk és a munkánk miatt, de a szeretteink érdekeit is szem előtt kell tartanunk ilyenkor, hiszen ők is közvetett áldozatai ennek a kóros szenvedélynek. Amennyiben magadra ismertél a magányos, alkoholtól függő művész képében, olvass tovább, hiszen fontos információkat fogok most Veled megosztani!

Kezdjük is ott, hogy pontosan mi az a felepulok.hu? Egy segítő oldal, ami megváltást hozhat nagyon sok szenvedélybeteg életébe. Az esetek 70 – 75%-ban sikeresen kezelték a pácienseket és a 28 napos programot követően felépültek betegségükből, el tudták engedni alkoholhoz vezető problémáikat. Ez azonban két emberen múlik, hiszen csak akkor tudnak segíteni a felépülők, ha a beteg már előtte eldöntötte fejben, hogy meg akar gyógyulni és igenis véget akar vetni ennek az állapotnak.

A teljes kezelés egyébként egy állapotfelméréssel kezdődik, ahol a szakértők megállapítják azt, hogy pontosan mennyire súlyos az érintett függősége és hogy milyen programra lesz szükség, milyen esélyei vannak és hány alkalmat kell majd bent töltenie – mivel sajnos nem minden esetben elég a 28 nap. Ezt követően jönnek a konzultációt, melyek történhetnek egyénileg vagy családdal együtt. Amennyiben nagyon el vagyunk veszve, lehetőségünk van arra, hogy egy családtagunkkal együtt üljünk be a konzultációs alkalmakra, ahol a szakértőkkel karöltve beszélgethetünk a gyógyulás folyamatáról és magáról a kezelésről.

Csak miután végig mentünk mindenen, akkor tudunk beköltözni a 28 napos elvonóra, ami egy nagyon szép kis házikóban van. Hatalmas kertesház, zölddel körülvett, életvidám helyen van. A program költségei mindent magukba foglalnak: szállást teljes ellátással, kültéri programokat, utókezelést és a családnak szóló lelki terápiát is, hogy érdemben tudjanak segíteni a programról kikerülő családtagjuknak. Hiszen az alkoholfüggőségből való kigyógyulás nem csupán a páciensnek szól, hanem a teljes környezetének, akik szintén ebben a mérgező helyzetben voltak és nekik is szükségük van a lelki felépülésre és a helyzet maradéktalan átlátására.

Nagyon sok mindent írhatnék még az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelésről, de szerintem a legjobb az, ha ellátogatsz az oldalukra és Te magad informálódsz mindennel kapcsolatban. Sikeres felépülést kívánok és remélem, hogy a program után egy boldogabb, teljesebb életet élhetsz majd Te is és a családod is!