Fényképészként sok allergiagyógyszert kell rendelnem

Mióta az eszemet tudom, az életemben fontos szerepet töltenek be a különböző művészetek, sok ágát kipróbáltam már: zenéltem, rajzoltam, fényképeztem, egy időben még a színészkedéssel is szimpatizáltam. A rajzolás ugyan megmaradt hobbinak, de valójában a fényképezés lett a “sorsom” onnantól kezdve, hogy a digitális gépek mellett nagyapám rám ruházta nagyon régi, de tökéletesem működő analóg Zenit gépét. Komolyan, mintha egy teljesen úgy világ nyílt volna előttem, itt már tényleg kellett tudni, mi és mire volt jó, ahogy azt is, hogy miért – igazi logikai munkává vált a fotózás adott esetben. A digitális és analóg fotózást párhuzamosan vittem egymás mellett, fényképész oklevelem megszerzése után is; ugyan szerettem a digitális technikákat, mégis az analóg fényképezést tekintettem igazi művészetnek. Szerencsére a digitális mellett mindig voltak olyan megrendelőim és ügyfeleim, akik szintén osztoztak ezen szenvedélyemben és analóg fotózásra jöttek el hozzám, a munkám tényleg a hobbim, vagy inkább szenvedélyem lehetett.

Fotósként viszont nem könnyítette meg az életemet a számos allergiám, illetve az azokból eredő problémáim, hiszen első sorban kültéri fényképezéseket kértek és vállaltam be – ezáltal a hidegebb évszakokban, ha éppen nem allergiám volt, akkor rendszeresen megfázással küszködtem, a gyógyszergyártó cégek nagyjából már meg is élhettek volna belőlem, annyi forró italport fogyasztottam. Mivel rendszeresen hozzá kellett jutnom bizonyos termékekhez már nem csak saját, hanem testvérem számára is, mindenképpen megérte átgondolni a rendelés lehetőségét. Így kaptam meg egy kollégámtól a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat linket, azt javasolta, nézzem meg, mert rengeteg termék elérhető és biztos, hogy mindent meg fogok találni, amire szükségem lesz. Kérdésemre válaszolva azt is elmondta, hogy ő maga is évek óta rendel és csak őket ajánlja, ha valaki a tökéletes online patikát keresi a nagy választék, jó árak és gyors kiszállítás miatt.

Nem volt veszteni valónk, természetesen megnéztük a kapott linket és megállapítottuk, hogy valóban igaza volt, hatalmas árukészlettel rendelkeztek. Mint kiderült, a patika különböző egészségügyi szakemberekkel is kapcsolatban állt, akiktől kérdezni is lehetett – ennek költségét pedig, ha valaki előfizetett a prémium klubtagságra, a Prevenció Patika át is vállalta a felhasználótól. Ez az előfizetés ráadásul visszamondható is volt, akár egy kattintással; viszont számos előnnyel járt, úgy mint az értékhatár nélküli ingyenes szállítás egyedi kuponok és akciók, a patika szakmai blogjának cikkeihez való teljes hozzáférés és hasonlók… mindezt igazából egy teljesen korrekt havidíjért.

Számomra fontos volt, hogy megtalálhatóak köhögéscsillapítók; köptetők; fájdalom- és lázcsillapítók; allergiagyógyszerek; légzéskönnyítő termékek, míg testvéremnek számos kozmetikumot, dermokozmetikumot tudtam rendelni. A szállítás, amíg nem fizettünk elő prémium klubtagságra, egy bizonyos, összességében nem túl elérhetetlen értékhatártól is ingyenes; kozmetikumokra ráadásul még jelenleg akciók is érvényesíthetőek. Érdemes szemezgeti a közeli lejáratú, ezáltal igencsak árcsökkentett termékek közül, mert ebben a kategóriában is nagy választékkal rendelkeznek.

Szerencsére kártyás fizetésre is lehetőség van, ami nagyban megkönnyíti a vásárlást, ha valaki nem szeretne utalgatni vagy éppen utánvéttel fizetni. Végül meglehetősen régi és kitartó vásárlóivá váltunk a Prevenció Patikának és nagyon gyakran meglátogatjuk a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat linket, lassan már nem is vásárolunk máshonnan. Azóta is nagyon örülünk kollégám jó javaslatának és aki hasonló online gyógyszertár után keresgél, azoknak is őket javasoljuk. A jövőben sem tervezünk váltani, amikor csak lehet, természetesen a Prevenció Patikát keressük fel!