Fotózás közben ajánlottam az annataska.hu oldalát

Nemrég nyertem egy portréfotózást a városunk egyik legjobb fotósához. Ez mindig is nagy vágyam volt, de eddig azért nem mentem el, mert mondjuk ki, nem volt rá elég pénzem. De így ezzel az utalvánnyal már el tudtam menni, és nagyon örültem neki. Nagyon élveztem magát a fotózás folyamatát is, de kiderült, hogy a fotós hölgy is egy nagyon kedves, közvetlen ember. Beszélgettünk mindenféléről, többek között megemlítette, hogy mindig nagyon kupisak a táskái, és kellene neki egy jó táskarendező. Mivel voltam már ilyen helyzetben, ajánlottam neki az annataska.hu oldalát, ahol nem csak táskarendezőt, hanem szebbnél szebb női táskákat fog találni. Láttam, hogy felkeltettem az érdeklődését, és kérte, hogy meséljek még erről a weboldalról, hogy mik a tapasztalataim.

Mondtam erre, hogy nekem szinte az összes táskám az annataska.hu-ról van, mert mindegyik jó minőségű, tartós és strapabíró. Vannak már több éves darabjaim, és úgy néznek ki, mintha nemrég vettem volna őket. Mondjuk, ez a magas minőség azért meglátszik az árakon is, ugyanis arra fel kell készülni, hogy az ember nem itt fogja tudni a táskákat a legolcsóbban beszerezni, hiszen a minőséget meg kell fizetni. Bár azt kell mondjam, még így is elég kedvező áron lehet vásárolni az annataska.hu oldalán. Ugyanis, ha az egyes termékekre rákattintunk, akkor az árnál meg fog jelenni egy pici információs ikon, és ha arra rávisszük a kurzort, akkor ki fogja a rendszer adni azt az árat, amit a beszállító a legalacsonyabb kiskereskedelmi árként ajánl. Itt láthatjuk, hogy ez jóval magasabb, mint amiért a webáruházban árulják a táskákat. Nem néhány száz forintról, hanem több ezerről van szó valójában, ami sokat számíthat az embernek.

Kérdezte a fotós, hogy milyen fizetési módok vannak, ha esetleg úgy dönt, hogy vásárolna egy táskát. Mivel neki az a problémája, hogy nem szívesen fizetne előre, mert korábban már nagyon pórul járt ezzel. Válaszoltam is, hogy ezzel nincs is semmi probléma, van lehetőség a futárnak utánvéttel is fizetni, ha ezt jobbnak tartja. De a házhoz szállítás mellett tud rendelni csomagpontra is, még pedig a Pick Pack Pontra. A fizetések tekintetében elég sok a lehetőség, ugyanis én például már Google Pay-jel fizettem, mert már ez is lehetséges. Innen is látható, hogy az annataska.hu-nak nagyon fontos a fejlődés és az, hogy a vásárlói igényeket követni tudják. A fotós a fotózás végén hálásan megköszönte a jó tippet, ugyanis pont már gondolkodott rajta, hogy ideje lenne beszereznie egy új táskát. Én nagyon örültem, hogy segíthettem neki, no, meg persze annak is, hogy mindeközben nagyon szép képek születtek rólam. Szóval, ha klassz táskát akarsz, akkor most már tudod hol találsz!

táskarendező