Jó tudni, hogy alkotásaim a legnagyobb biztonságban vannak


Fotóművész vagyok, és életem egész munkája a lakásomban található műhelyben található. Mivel magas értéket képvisel a számomra, ezért elhatároztam, hogy módosítom a lakásomra kötött biztosítást a képekre kiterjedően. Tudomásom szerint a biztosítások olykor évről évre képesek változni, ezért igyekeztem mindennek utánajárni. A www.pannonsafe.hu teljes mértékben tapasztalt tanácsadókat alkalmaz. A weboldalukon rengeteg hasznos infó került megvilágításba az általam érdekelt témakörön belül.

Innen tudtam meg, hogy változnak ugyanis a lakás újjáépítésének költségei, ráadásul képesek megemelkedni a lakásban található ingóság értékei. Egy esetleges felújítással, vagy akár napelem beépítéssel, kazáncserével szintén jelentősen megemelkedik az ingatlan értéke is.

Mindenképpen szükséges módosítani egy szerződést, ha új családtag jön egy születendő gyermek személyében, vagy akár egy házi kedvenc kerül be a családba.

Ha módosítani szükséges a biztosítást, akkor mindenképpen érdemes választatunk egy számunkra ideális biztosítási formát, és érdemes kihasználnunk a biztosítók által kínált innovatív megoldásokat, amiket az elmúlt időszakban vezettek be.

Néhány példa: nagyon fontos megnéznünk a biztosítók által felkínált ajánlatoknál, hogy például egy kisállat befogadható-e. Továbbá, hogy kiterjesztett-e a garancia, illetve egybeköthető-e vállalkozási biztosítással? Vajon vandalizmus esetén a keletkezett károkat, a graffiti firkák által okozott kárt megtérítik?

Mind-mind csupa olyan kérdés, amit feltétlenül szükséges feltennünk a biztosítások kapcsán. A www.pannonsafe.hu által kapcsolatba léptem egy nagyon segítőkész pénzügyi tanácsadóval, aki az összes felmerülő kérdést nagyon készségesen megválaszolta a számomra. Így nyugodtan képes voltam megújítani a biztosítást, nem kellett idegeskednem azon, hogy vajon a megfelelő döntést hoztam-e meg.